Güncel Haberler

Ünlü kahin Baba Vanga’dan 2025 kehaneti: Sonun başlangıcı

Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

“Balkanların Nostradamus’u” olarak bilinen Bulgar kahin Baba Vanga’nın, 2025 yılını sonun başlangıcı olarak gördüğü ortaya çıktı.

REKLAM

“Balkanların Nostradamus’u” olarak bilinen ve 1996 yılında ölen Bulgar kahin Baba Vanga’nın kehanetlerine göre 2025 yılı sonun başlangıcı olacak.

2025 yılı Avrupa’da kıtanın nüfusunu etkileyecek bir çatışmayla başlayacak. Bu, kıyamete yol açacak olayların başlangıcı olacaktır.

Halk arasında Baba Vanga olarak bilinen Vangelia Pandeva Gushterova, 1911’de doğdu ve kehanet yeteneklerine sahip olduğu söyleniyordu.

Çocukluğundan beri kör olan Bulgar kahin, görünüşe göre geleceği görebiliyordu ve “güçlerini” onu kör eden bir kasırgaya atfediyordu. Bu beceriler ilk kez II. Dünya Savaşı’nın ortasında kamuoyunun dikkatini çekti ve bildirildiğine göre Bulgar Çarı III. Boris ve Sovyet lideri Leonid Brejnev gibi kişiler ona kişisel olarak danıştı.

Baba Vanga 1996 yılında öldü. O zamandan beri komplo teorisyenleri ve onun kehanetlerine inananlar arasında kült bir figür haline geldi.

Ölümünden sonraki yıllarda kehanetlerinin çoğu gerçekleşti. Örneğin Baba Vanga’nın İngiliz Prensesi Diana’nın ölümünü, Rus denizaltısı Kursk’un batmasını ve 11 Eylül terör saldırılarını öngördüğü söyleniyor. Hatta 11 Ağustos 1996’da 85 yaşındayken kendi ölümünü tahmin ettiği bile iddia ediliyor.

Elbette Baba Vanga’ya atfedilen kehanetlerin çoğu ikinci el rivayetlere dayandığı için doğrulanamıyor.

5079 yılına kadar her yıl için kehanetlerde bulunduğu söylenir.

İşte Baba Vanga’nın kehanetleri:

2025: Avrupa’da Savaş

İnsanlığın sonunu tetikleyecek olayla birlikte Avrupa’da kıtanın nüfusunu yok edecek belirsiz bir çatışma yaşanacak.

2028: Venüs’ün Keşfi

İnsanlar Venüs’ü bir enerji kaynağı olarak keşfetmeye başlayacak.

2033: Buzulların erimesi

Baba Vanga’nın, dünya genelinde kutuplardaki buzulların eriyeceğini ve deniz seviyelerinin ciddi seviyelere ulaşacağını öngördüğü söyleniyor.

2076: Komünizmin dönüşü

Komünizm tüm dünyaya yayılacak.

21.30: İlk temas

REKLAM

İnsanlar uzaylılarla temasa geçecek. Böylece Amerikan bilim kurgu dizisi The X Files’ın baştan sona haklı olduğu doğrulanacak.

2170: Küresel kuraklık

İklim değişikliği gezegeni mahvetmeye devam edecek ve kuraklık dünyanın büyük bir kısmını mahvedecek.

3005: Mars Savaşı

Dünya, Mars’taki bir medeniyetle savaşa girecek. Olayları kimin başlattığı konusunda daha fazla bilgi yok ancak muhtemelen Marslılar değil biziz.

REKLAM

3797: Dünyanın Sonu – Bölüm I

Artık dünya yaşanmaz hale gelecek. Mars savaşından sağ kurtulan insanlar, yaşanamaz hale geldiği için Dünya’yı terk etmek zorunda kalacak.

5079: Dünyanın Sonu – Bölüm II

Büyük Final. Dünyanın sonu.

Geleceğe dair tahminlerde Baba Vanga’nın yalnız olmadığını da belirtmek gerekiyor. Her yıl zamanı belirleyen Atom Bilimcileri Bülteni, Ukrayna’da devam eden savaş, iklim krizi ve olası yapay zekanın artan tehlikeleri nedeniyle 2023 ve 2024 için kıyamet saatini 00:00’dan 90 saniye öncesine ayarladı. tehditleri tarihin en ileri noktasına taşıyor.

REKLAM

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu