Güncel Haberler

Erdoğan’a ‘gökdelen’ yanıtı: Büyük İstanbul’un kusuru sayılıyor!

Türkiye Vaniköy’de kaçak villa inşaatından bahsediyor. Adnan Oktar’ın malikanesi olan araziyi bir Rus oligarkının satın aldığı ortaya çıktı. Boğaz kıyısında bulunan bu inşaat durdurularak mühürlendi. Ancak daha sonra tartışmalar devam etti.

ERDOĞAN: BABALARINA PARA ÖDÜYORLAR

Dün Bitlis’teki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada tartışmanın içine çekilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB yönetimini şu sözlerle hedef aldı: “Yıllardır bize çevre dersi vermeye çalışıyorlar, şimdi satıyorlar.” İstanbul’daki durumu açıklayalım.” finansörleri için en değerli çevre hazinesidir.”

AW273307_02

Erdoğan’ın sözlerine anında yanıt geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde düzenlenen “Taha Akgül Karakucak Güreşleri” öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AW274281_01

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Boğaz’daki kaçak yapılaşmaya tepkisini değerlendiren Özel, şunları söyledi:

“Eğer öğrenip bize bütün İstanbul’da bir kusur olduğunu söylese aslında söyleyecek bir şey yok. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde İstanbul’da 4 gökdelen vardı. Bugün 265 gökdelen var. İstanbul’un kalbine 261 hançer sapladı, orada tadilat ruhsatı aldı ve “Aceleyle yanlış işler yapan, ortaya çıkınca mühürlenen bir evin hesabını bize soramazsınız.”

AW272325_01

Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu