Güncel Haberler

Bakanlar ‘Boykot’ şarkısıyla Filistin’e destek verdi

Bakanlar, Hacıoğulları’nın yapay zeka ile yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesaplarında paylaştığı “Boykot” şarkısının videosunu örnek gösterdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından şunları söyledi: “Herkes sussa ve sözde uluslararası toplum görmezden gelse de biz sessiz kalamayız. Diğer taraftan masum kadınlar, bebekler ve çocuklar ölürken biz gerçekleri söylemeli ve bu kötülüğe artık yeter demeliyiz.” Açıklamalarına yer verdi ve videoyu paylaştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da işgal altındaki Filistin halkının kararlı duruşunu desteklemeye ve özgür Filistin için seslerini yükseltmeye devam edeceklerini vurguladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gazze katliamına sessiz kalmanın da suç olduğunu vurgulayarak, “Onların asil ve onurlu direnişine destek vermek insanlık onurunun gereğidir. Vicdanımızı susturmayacağız.” dedi.

“Gazze’deki asil ve onurlu direnişe her zaman destek olmaya devam edeceğiz.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son dönemde büyük markaların panik içinde isimlerini gizlemeye çalıştıklarına ve pazarlama stratejilerini değiştirdiklerine tanık olduğumuzu belirterek, şöyle konuştu: “Bu, boykotun işlediği anlamına geliyor. Soylu ve soyluyu her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Gazze’nin onurlu direnişi.” değerlendirmesini yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye’nin Filistinli kardeşlerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını ve Filistin’in onurlu mücadelesine her platformda destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de sosyal medya hesabından videoyu aktararak şunları söyledi: “Gazze’deki insanlık trajedisine ‘dur’ diyemeyen küresel vicdanı harekete geçirmek için boykot çağrısında bulunuyoruz. Her zaman asil ve onurlu olanın yanında olacağız. Filistinli kardeşlerimizin direnişi.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu