Sofranıza gurme dokunuş: Pratik istiridye mantarı tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

Protein ACısı açısından zenginüSdüşük kalorilibugün aromalı istiridye mantarıSon yıllarda mutfakların gelişimionun özü haline gelmiştir. et gibi dolgun yapSıcaklığı sayesinde hem tek yemek olarak hem de garnitür olarak sofralarda kendine yer buluyor. Ayrıca zevkİrlandalı oldukpratiktir.
MALZEMELER
- 500 gram Cardoncelli mantarıBEN
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı veya tereyağı
- 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
- 1 soğan (isteğe bağlı)
- Tuz, karabiber
- Taze kekik veya biberiye (isteğe bağlı)kuruş)
HAZIRLIK
Mantarları temizleyin: Cardoncelli mantarlarını yıkamak yerine nemli bir bezle kurulayın. Bu sayede lezzetini ve kıvamını korur.
Kesmek: BÇok büyükse elinizle parçalara ayırın.irin; biçekiç kullanmak yerine mantar toplayınCildin lifli yapısını daha iyi korur.
Tavayı ısıtın: Geniş bir tavada zeytinyağını veya tereyağını ısıtın.
Sote: önce sorSoğanı ve sarımsağı soteleyin, ardından mantarları ekleyin. eyüksek ateşsaat 6– Suyu 8 dakika boyunca serbest bırakınhalat sen çekene kadarTatlı
Mevsim: Tuz, karabiber ve taze kekik ekleyin. Herşeyi karıştırıyorumüç dakika dahaTatlı



